Εδώ καθυστέρησε να ξεκινήσει η Σούπερ Λίγκα, στη Football League είναι… καλύτεροι;
Πρωτάθλημα από τον άλλον μήνα και ΑΝ, αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της Τρίτης (20/9), που διήρκεσε 2,5 ώρες και είχε… πολλή γκρίνια.
Παρά τις προχωρημένες συζητήσεις του Στέλιου Σφακιανάκη με τη NOVA, το μεγάλο «αγκάθι» της τηλεοπτικής στέγης παραμένει, ενώ ούτε το πρόβλημα με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στα γήπεδα της κατηγορίας έχει λυθεί. Έτσι, αποφασίστηκε η επ’ αόριστον αναβολή της πρεμιέρας, προκειμένου να ασκηθεί πίεση προς κάθε κατεύθυνση.
Η σέντρα, θυμίζουμε, ήταν προγραμματισμένη για τις 25 Σεπτεμβρίου. Μέχρι να δοθεί λύση, όμως, στα παραπάνω προβλήματα, μπάλα… γιοκ! Στη συνεδρίαση, να σημειώσουμε τέλος, υπήρχε αρκετή ένταση και γκρίνια, με αρκετές ΠΑΕ να προτείνουν η αναβολή να είναι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (δύο εβδομάδων) και άλλες να θέλουν διαρκείας, όπως και έγινε, τελικά.
Να προσθέσουμε, πάντως, πως υπάρχει η διάθεση από το υπουργείο Αθλητισμού να δοθεί μια… σιωπηρή παράταση τριών εβδομάδων στις ομάδες που δεν έχουν τελειώσει με τις εργασίες για την τοποθέτηση συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας στα γήπεδά τους. Μένει να δούμε τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα…

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.