Μάχη να κρατηθεί στην ζωή δίνει ο 21χρονος, από τον Πύργο, που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας, το βράδυ της Κυριακής, μετά το κτίριο του 1ου ΕΠΑΛ Πύργου, λίγο πριν την γέφυρα του Αλφειού. Ο νεαρός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, στο Νοσοκομείο του Πύργου.
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα και ενώ τα δύο οχήματα είχαν κατεύθυνση προς Κυπαρισσία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το πράσινο ΙΧ μάρκας Citroen συγκρούστηκε με το δίκυκλο που οδηγούσε ο 25χρονος.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο 25χρονος οδηγός του κόκκινου δικύκλου να εκσφενδονιστεί αρκετά μέτρα μακριά και να τραυματιστεί σοβαρά.

Και και τα δύο οχήματα κινήθηκαν στη συνέχεια σε μια τρελή πορεία παρασύροντας κάγκελα και άλλα αντικείμενα που βρήκαν στο πέρασμά τους.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να παραλάβουν τους τραυματίες, η τροχαία του Πύργου καθώς και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου αν και δεν υπήρξε κάποιος εγκλωβισμός ώστε να χρειαστεί να επέμβει.

Πηγή: www.defencenet.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.