Απέκτησε τον Ποτουρίδη η ΑΕΛ

Δήμητρα Γιωτίδου
By Δήμητρα Γιωτίδου Add a Comment
3 Min Read

* Σήμερα θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «βυσσινί»

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε η ΑΕΛ, η οποία ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Γιάννη Ποτουρίδη.

Ο ποδοσφαιριστής τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Πανθρακικό, ενώ έχει εμπειρία και από τη συμμετοχή του στη Serie B με την ιταλική Novara.

Σήμερα ο Ποτουρίδης, που πέρασε εργομετρικές εξετάσεις, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο στη λαρισινή ομάδα.

Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη συμφωνία υπογραφής για 3 χρόνια με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Ποτουρίδη.

Ο Γιάννης Ποτουρίδης σήμερα(χθες) το πρωί πέρασε εργομετρικές εξετάσεις, βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και θα υπογράψει αύριο(σήμερα) το βράδυ με την άφιξη στη Λάρισα του κ. Αλέξη Κούγια.

Ο Γιάννης Ποτουρίδης είναι 24 ετών (27/2/1992) και η πρώτη του ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν ο Ολυμπιακός στον οποίο παρέμεινε έως το 2012 πραγματοποιώντας 11 εμφανίσεις και με 1 παρουσία στο Champions League.

To 2012-13 αγωνίστηκε με τον Πλατανιά Χανίων. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Serie B με την ιταλική Novara και επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανθρακικού την τελευταία 2ετία.

Έχει συνολικά 89 συμμετοχές στη Super League και 13 στο Κύπελλο Ελλάδας ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας με τις U21, U19 και U17».

Ο ΠΑΤΣΙΟΓΕΩΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ

Από τη Λάρισα ο Δημήτρης Πατσιογεώργος, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Αιγινίου.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ, συμφώνησε με τον Αιγινιακό και είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση απόκτησής του.

Ο Πατσιογεώργος από το 2011 έως και το πρώτο μισό της σεζόν 2014-15 υπερασπιζόταν την εστία του Πιερικού (16 συμμετοχές).

Ακολούθησε η ΑΕΛ με την οποία κατέγραψε 2 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League πριν δύο χρόνια, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Κανονικά θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το απόγευμα του Σαββάτου(18:00).

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει από την Παρασκευή και θα διανυκτερεύσει στο Αγρίνιο, φιλοξενούμενη του Παναιτωλικού.

Θα είναι μια πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΛΙΓΚΑ

Σήμερα θα γίνει ΔΣ στη Λίγκα με κύριο θέμα την εκλογή νέου προέδρου. Επίσης θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την έναρξη του πρωταθλήματος και τις σχέσεις με τη Nova.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι σήμερα Τετάρτη 31/08/2016 στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου του Δ.Σ.

2. Θέματα έναρξης πρωταθλήματος – καθορισμού προγράμματος και ορισμού αγώνων.

3. Σχέσεις με Forthnet.

4. Διάφορα.

 

 

Πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *