Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Χέρστον

Δήμητρα Γιωτίδου
1 Min Read

Για μια ακόμα φορά τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων ήταν απογοητευτικά

Οι μέρες του Μαλίκ Χέρστον στην Αθήνα, για λογαριασμό της ΑΕΚ είναι μετρημένες. Ο Αμερικανός δεν κατάφερε να… αντιστρέψει το κλίμα, όσον αφορά τα αποτελέσματα της επανεξέτασης των εργομετρικών εξετάσεων που έκανε.

Αυτό διότι τα αποτελέσματα βρέθηκαν στα ίδια επίπεδα με την πρώτη εξέταση που έκανε και πλέον όλα… παίρνουν τον δρόμο τους. Ο Χέρστον αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, καθώς υπάρχει και σχετικός όρος στο συμβόλαιο του παίκτη που επιτρέπει στην ομάδα να…. απαλλαγεί από το συμβόλαιό του.

Με την εξέλιξη αυτή ανοίγει ο… δρόμος για την ενίσχυση του ρόστερ, με τους Μπεν Γκόρντον και Ρόκο Λένι Ούκιτς να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας αυτή τη στιγμή και να εξετάζονται ενδελεχώς από τον Γιούρι Ζντοβτς και τους συνεργάτες του.

Στο μεταξύ, μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας (29/08) οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν μια ευχάριστη συνάντηση, καθώς τα… είπαν για αρκετά λεπτά με τους ανθρώπους της Αναντολού Εφές, οι οποίοι ετοιμάζονταν να κάνουν προπόνηση στο ίδιο γήπεδο εκείνη την ώρα.

 

Πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *