Η τουρκική αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης σε βάρος 84 πανεπιστημιακών, κυρίως της πόλης Κόνια (Ικόνιο, κεντρική Τουρκία), τους οποίους κατηγορεί για σχέσεις με τον Φετουλάχ Γκιουλέν.
Είκοσι εννέα ύποπτοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο αυτής της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σε 17 επαρχίες της χώρας, διευκρίνισε το πρακτορείο Dogan.
Ωστόσο οι περισσότεροι από τους υπόπτους εργάζονταν στο πανεπιστήμιο Σελτζούκ του Ικονίου, ο πρώην πρύτανης του οποίου, ο καθηγητής Χακί Γκιοκμπέλ, περιλαμβάνεται στον κατάλογο συλλήψεων που έχουν ανακοινώσει οι εισαγγελείς.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.