Μάλιστα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Las Provincias, εντός της ημέρας ο Ολυμπιακός θα συναντηθεί με τον ατζέντη του Μάρτινς προκειμένου να συζητήσουν την πιθανότητα της μετακίνησής του στους πρωταθλητές Ελλάδας.
Το συμβόλαιο του 27χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού με τη Λεβάντε λήγει του χρόνου το καλοκαίρι και στον ισπανικό σύλλογο φαίνεται πως θέλουν να του το ανανεώσουν.
Ο ίδιος πάντως, όπως είχε υποστηρίξει στο SDNA, θα επιθυμούσε να πάρει μεταγραφή με κανονική μεταγραφή και όχι να φύγει ξανά με τη μορφή δανεισμού, όπως την περσινή σεζόν, όταν και έλαμψε με τις εμφανίσεις και τα γκολ που σημείωσε στην Πορτογαλία με τη Μορεϊρένσε.
Πάντως, όπως επισημαίνει το ισπανικό δημοσίευμα, η σημερινή συνάντηση του Ολυμπιακού για τον Μάρτινς θα είναι καθοριστική ως προς την εξέλιξη της υπόθεσης.
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.