Στη σύλληψη του Πάτρικ Χίκεϊ προχώρησαν οι αρχές του Ρίο, καθώς ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Ιρλανδίας ήταν ύποπτος για διάθεση εισιτηρίων των ολυμπιακών αθλημάτων σε μαυραγορίτες, οι οποίοι τα πουλούσαν μετά σε ανυποψίαστο κόσμο, έναντι υψηλού κόστους.
Τελικά, ο 71χρονος παραδέχτηκε την ενοχή του, μετά την αντίσταση που έδειξε στους αστυνομικούς του Ρίο, όταν εκείνοι προσπάθησαν να τον συλλάβουν.
Ήδη, μια μέρα πριν το συγκεκριμένο περιστατικό είχε οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα κι ένας άνδρας, ο οποίος είχε στην κατοχή του 800 παράνομα εισιτήρια.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.