ΠΑΣ Λαμία: Διπλό “χτύπημα” με Τζενάμο-Ντουρμισάι!

lamianow
By lamianow Add a Comment
2 Min Read

Σε προφορική συμφωνία με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές ήρθε ο ΠΑΣ Λαμία. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Λουίτζι Τζενάμο και τον πρώην επιθετικό του Πανιωνίου Φιορίν Ντουρμισάι.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την προφορική συμφωνία με τον τερματοφύλακα Luigi Cennamo & τον επιθετικό Φιορίν Ντουρμισάι. Ο Luigi Cennamo γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1980 και την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ(Superleague). Ο Φιορίν Ντουρμισάι γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 1996 και την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανωνίου(Superleague). Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τους καλωσορίζει στο ρόστερ της και τους εύχεται πολλές επιτυχίες και καλή αγωνιστική σεζόν.”

Ο ΤΖΕΝΑΜΟ

Ο Λουίτζι Τσενάμο είναι γεννημένος στις 7 Φεβρουαρίου 1980 στο Μόναχο. Είναι Ιταλός ποδοσφαιριστής με ελληνική υπηκοότητα. Ξεκίνησε το άθλημα σε επαγγελματικό επίπεδο με τον Ολυμπιακό Πειραιώς την περίοδο 1997-98. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για το Αιγάλεω επί σειρά ετών και τους συλλόγους Μπέρνλεϊ της Αγγλίας,Παναιγιάλειο, Προοδευτική, ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, Παναιτωλικό (με τον οποίο το 2011 κατέκτησε την άνοδο στην Α΄ Εθνική), Μακάμπι Νετάνια του Ισραήλ, Ατρόμητο Αθηνών  και Skoda Ξάνθη. Έχει ύψος 1.90 και βάρος 88 κιλά. 

 

Ο ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ

Πρόκειται για 20χρονο Αλβανό επιθετικό ο οποίος είναι γεννημένος στην Αυλώνα της Αλβανίας. Έχει ύψος 1.86 και ζυγίζει 78 κιλά. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ρόδο το 2009 και το 2014 μεταγράφηκε στον Πανιώνιο με τον οποίο αγωνιστηκε 4 φορές την σεζόν 2014=2015. Τις επόμενες δύο χρονιές πήγε ως δανεικός στην Καλλιθέα όπου και έπαιξε 32 φορές (FOOTBALL LEAGUE) σκοράροντας 7 τέρματα. Eίναι και μια φορά διεθνής με την εθνική u21 της Αλβανίας.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *