Υλικά
2 βολβούς παντζαριών
1 τριμμένο καρότο
1 πράσινο μήλο
5 – 6 καρύδια τριμμένα
3 κουτ. σούπας κεσεδάκι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
2 κουτ. σούπας λάδι
2 βολβούς παντζαριών
1 τριμμένο καρότο
1 πράσινο μήλο
5 – 6 καρύδια τριμμένα
3 κουτ. σούπας κεσεδάκι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
2 κουτ. σούπας λάδι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα παντζάρια, τα βάζουμε 2-3 ώρες στο ξύδι, τα περνάμε στη συνέχεια από τον τρίφτη και τα στραγγίζουμε καλά σε ένα σουρωτήρι να φύγουν καλά τα υγρά τους. Σε μια σαλατιέρα βάζουμε τα υλικά σε στρώσεις. Πρώτα βάζουμε μια λεπτή στρώση παντζάρια, μετά μια λεπτή στρώση το μήλο, ύστερα μια στρώση του μίγματος γιαουρτιού με λάδι, μετά το καρότο και μετά μια στρώση καρύδι. Τη βάζουμε για λίγο στο ψυγείο και τη σερβίρουμε.
Πηγή: www.neadiatrofis.gr