Ξύπνησε και είδε από πάνω της ένα γιγάντιο «τερατάκι»
Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε μία γυναίκα από τη Ρωσία, η οποία ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από ένα… Pokemon. Σύμφωνα με την Αστυνομία η καταγγέλουσα, της οποία το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, ισχυρίζεται ότι ένα τεράστιο Pokemon μπήκε στο διαμέρισμά της στη Μόσχα και την κακοποίησε σεξουαλικά. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ξύπνησε και είδε από πάνω της ένα γιγάντιο «τερατάκι». Η γυναίκα, η οποία είναι παντρεμένη, ανέφερε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την Dailymail, ότι το Pokemon εξαφανίστηκε όταν σηκώθηκε απότομα από το κρεβάτι, αλλά η εφαρμογή του Pokemon Go συνέχισε να εντοπίζει την παρουσία του… βιαστή Pokemon στο κρεβάτι της.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ούτε ο σύζυγός της, ούτε και η αστυνομία την πίστεψαν με αποτέλεσμα να επισκεφθεί ψυχίατρο που όμως και εκείνος δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει.
Ο Ιβάν Μακάροφ, φίλος της γυναίκας, δήλωσε: «Λέει πως υπάρχουν υπερβολικά πολλά Pokemon στο διαμέρισμά της και πως ακόμα και ο σκύλος μπορεί να τα αισθανθεί. Λέει πως ο σκύλος γαβγίζει κάθε φορά που παίζει Pokemon Go».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.