Εκκενώθηκε Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων στο νησί Funen της Δανίας, καθώς άνδρας απειλεί να ανατιναχτεί, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.
Ο άνδρας βρίσκεται στη στέγη του Κέντρου Φιλοξενίας αιτούντων ασύλου, χωρητικότητας 500 ατόμων. Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές, εάν ο άνδρας είναι πρόσφυγας.
Οι αρχές έχουν εκδώσει οδηγία απαγόρευσης πτήσεων πάνω από το νησί, για όλα τα αεροσκάφη.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.