Τις ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσε ο ισχυρός τροπικός τυφώνας Εαρλ
Τουλάχιστον 40 είναι οι νεκροί στο Μεξικό, από τις κατολισθήσεις που προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις στα ανατολικά της χώρας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Τις ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσε ο ισχυρός τροπικός τυφώνας Εαρλ, ο οποίος τώρα έχει εξασθενίσει, μετά τις κατολισθήσεις και τις μεγάλες ποσότητες λάσπης, που καταπλάκωσαν σπίτια.
Στις περιοχές που επλήγησαν από τις βροχοπτώσεις και τις κατολισθήσεις, βρίσκονται σε εξέλιξη επιχειρήσεις διάσωσης για τους εγκλωβισμένους, αλλά και για όσους κατοίκους αγνοούνται, χωρίς να έχει προσδιοριστεί ο αριθμός τους.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.