«Όλα έχουν και ένα όριο»
Ο Γιώργος Παπανδρέου διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί χωρισμού του από τη σύζυγό του Άντα, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι «όλα έχουν και ένα όριο».
«Σημερινά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στην προσωπική ζωή του Γιώργου Α. Παπανδρέου, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και την αλήθεια», τονίζεται στην ανακοίνωση του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού.


















Αυστριακός ορειβάτης σκοτώθηκε στις βαυαρικές Άλπεις – Επιχειρούσε να αναρριχηθεί μόνος στο όρος Χόερ Γκελ0 σχόλια11


Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας μετά από μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων – Δείτε φωτογραφίες0 σχόλια15
«Αλλάζει η ΕΛΠΙΔΑ, θα την καθαρίσω» – Η Μαρία Καρυστιανού καταγγέλλει «καλοθελητές» και «αρχηγηλίκια»0 σχόλια16







