Στο ρυθμό των αποκριάτικων εκδηλώσεων η Λαμία
Οι δρόμοι της πόλης γέμισαν με μελωδίες, κέφι και ζωντάνια. Μια ατμόσφαιρα γεμάτη παράδοση, ρυθμό και αποκριάτικη διάθεση από τη Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας σε μια ηχητική πανδαισία στους δρόμους της πόλης, όπως επίσης και το επτανησιακό δρώμενο «Τραγουδώντας στα στενά της πόλης», μια μουσική Περατζάδα από τον Σύλλογο Επτανησίων Φθιώτιδας που μας ταξίδεψαν στα νησιά του Ιονίου και τις παραδόσεις τους.
Παράλληλα, η θεατρική ομάδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, του Β΄ ΚΑΠΗ «Ηλιοκαμένοι» και η χορωδία του Β΄ ΚΑΠΗ παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση, το «Αναλόγιο Αποκριάτικων Αναμνήσεων», στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.













Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.