Ο «πιτσιρικάς» έπεσε στα χέρια της αστυνομίας μετά από μακράς διάρκειας καταδίωξη από δεκάδες περιπολικά.

Έντονη αναστάτωση σε μια ολόκληρη πόλη προκάλεσε ένας 11χρονος από το Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα των ΗΠΑ, όταν αποφάσισε να κάτσει πίσω από τιμόνι ενός σχολικού λεωφορείου, την περασμένη Κυριακή 11 Οκτωβρίου.

Όπως επισημαίνει το WAFB, το παιδί πήρε τον έλεγχο του οχήματος κατά τις 11.00 π.μ., αφού πρώτα το εντόπισε σταθμευμένο στον περιβάλλοντα χώρου του νηπιαγωγείου Progress Head Start. Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως οδηγός δεν είχε κλειδώσει το όχημα, γεγονός που κατέστησε εύκολη την πρόσβαση του πιτσιρικά εντός αυτού.

Η δράση του 11χρονου έγινε γρήγορα αντιληπτή από τις τοπικές αστυνομικές αρχές, οι οποίες σήμαναν συναγερμό. Μάλιστα, εκτυλίχθηκε μια καταδίωξη από δεκάδες περιπολικά η οποία διήρκησε πάνω από μισή ώρα, με τον πρωταγωνιστή, όπως διακρίνεται σε βίντεο στο Twitter, να αδιαφορεί -ή μάλλον να αγνοεί- τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας.

 

Η κατάληξη θα μπορούσε να είναι μοιραία, δεδομένου πως προτού καταλήξει στα «χέρια» της αστυνομίας, συγκρούστηκε με πρατήριο καυσίμου, εισέβαλε σε ιδιωτικό χώρο και «έπεσε» πάνω σε δέντρο.

Αυτόπτες μάρτυρες υπογραμμίζουν πως το παιδί απομακρύνθηκε από το όχημα χωρίς να έχει υποστεί κάποιον τραυματισμό. Παρ’ όλα αυτά, θα του απαγγελθούν κατηγορίες για κλοπή οχήματος και πρόκληση ζημιάς σε ιδιωτική περιουσία.

πηγή: newsauto.gr

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like