Ζάγκα: «Εβαλα πριν από λίγο σε πελάτη 1 ευρώ βενζίνη»

Lamianow.gr
Lamianow.gr 2 εβδομάδες ago Add a Comment
Updated 2022/07/26 at 2:44 ΜΜ
2 Min Read
ragka1

Ακόμα κι ένα ευρώ βενζίνη βάζουν στα ρεζερβουάρ τους οδηγοί μηχανών και κάτω από τρία οδηγοί αυτοκινήτων που πηγαίνουν με… αναθυμιάσεις, λόγω του υψηλού κόστους ων καυσίμων

Ητιμή της βενζίνης παρουσιάζει μια μικρή πτωτική τάση το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, παραμένει πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο και οι ιδιοκτήτες ΙΧ και μηχανών δυσκολεύονται να τα γεμίσουν με καύσιμο. Την ίδια στιγμή, αναμένεται εντός της εβδομάδας να ανακοινωθεί το Fuel Pass 2 που αφορά στην επιδότηση καυσίμων τριμήνου. Μιλώντας σχετικά η Μαρία Ζάγκα, πρόεδρος βενζινοπωλών αναφέρθηκε στην καθημερινή δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί για να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε υπάρχει κόσμος που βάζει κυριολεκτικά λίγες σταγόνες καυσίμου για να διανύσει μερικά χιλιόμετρα… «Σε μηχανή μεγάλη έβαλα 1 ευρώ. Τον ρώτησα “πού θα πας;”. Μου είπε “θα φύγω από εδώ και θα πάω στο Σύνταγμα. Κι επειδή η βενζίνη σας είναι σωστή, με βγάζουν τα χιλιόμετρα. Κι όταν γυρίσω θα βάλω άλλο ένα ευρώ που έχω”. Και του είπα “μου επιτρέπετε να…” και μου λέει “όχι δεν σας επιτρέπω, όχι γιατί είμαι ψοροπερήφανος, αλλά γιατί ξέρω ότι κι εσείς μοχθείτε και δουλεύετε”…».

«Σε αυτοκίνητο έχω βάλει 2,80 ευρώ. “Θα φύγω από εδώ θα πάω Καλλιθέα, θα πάω στη δουλειά μου, θα γυρίσω και θα βάλω άλλα 2,5 ευρώ” μου είπε ο άνθρωπος…»

reader.gr

Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content