Υπάρχουν “κλίκες” στο Νοσοκομείο Λαμίας; I Τι καταγγέλλει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων

lamianow
lamianow 4 έτη ago
Updated 2018/01/10 at 12:03 ΜΜ
3 Min Read

Ανακοίνωση για την έλλειψη αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείο Λαμίας, εξέδωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων, Δημήτρης Παρθένης, αφήνοντας αιχμές κατά της διευθύντριας του τμήματος.

Να θυμίσουμε πως η έλλειψη αναισθησιολόγων, οδήγησε αρκετές φορές τα χειρουργεία του Νοσοκομείου σε αναγκαστικό λουκέτο αφού χωρίς την παρουσία της συγκεκριμένης ειδικότητας δεν είναι δυνατόν να γίνουν επεμβάσεις.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ήδη από την Παρασκευή βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική εισαγγελική έρευνα και έχει κατατεθεί σωρεία εγγράφων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα έγγραφα καταδεικνύουν ότι οι προσπάθειες της Διοίκησης για τη στελέχωση του Νοσοκομείου, μπλοκάρονται από…το ίδιο το Νοσοκομείο.

  • Υπάρχουν “κλίκες”, πολιτικά παιχνίδια  και πόλεμος συμφερόντων στο Νοσοκομείο της πόλης μας;
  • Αν ναι, τότε θα πρέπει επιτέλους να ανοίξουν στόματα. Το αγαθό της δημόσιας υγείας που δικαιούται ο πολίτης, ας μείνει μακριά από σκοπιμότητες….
O Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης

Η ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη, για το θέμα των αναισθησιολόγων όπως δημοσιεύτηκε στο trikalanews:

Στο Γ.Ν. Λαμίας εδώ και πάρα πολύ καιρό -χρόνια θα μπορούσε κανείς να πει- ο αριθμός των Αναισθησιολόγων είναι ανεπαρκής, τόσο για το μέγεθός του όσο και για τον ρόλο του σαν Νοσοκομείο. Είναι μάλιστα γνωστό ότι, με ευθύνη της ίδιας της Διευθύντριας του Αναισθησιολογικού Τμήματος, κ. Λεμονιάς Παλιαλέξη, κατά το παρελθόν υπήρξε άρνηση προκήρυξης νέων θέσεων, καθώς το τότε υφιστάμενο προσωπικό (τέσσερις Αναισθησιολόγοι) ήταν επαρκές… κατά την άποψή της. Ο μικρός αριθμός διατηρήθηκε «για ευνόητους λόγους».

Θέσεις Αναισθησιολόγων έχουν υπάρξει εδώ και αρκετό καιρό στο Νοσοκομείο της Λαμίας, οι κρίσεις όμως δεν ολοκληρώθηκαν και παραμένουν σε εκκρεμότητα. Η Διοίκηση του Γ.Ν. Τρικάλων μάλιστα δέχτηκε κριτική για το γεγονός ότι φρόντισε να υπάρχει πρώιμα και άμεσα επαρκής αριθμός Αναισθησιολόγων με στόχο την κάλυψη των αναγκών του καθώς και την ανάπτυξή του.

Στη συνεχιζόμενη και παρατεταμένη έλλειψη Αναισθησιολόγου του Γ.Ν.Λαμίας, το Γ.Ν. Τρικάλων έχει συμβάλλει πλείστες όσες φορές αγόγγυστα και ασφαλώς οι γιατροί του Αναισθησιολογικού Τμήματος αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει οι Αναισθησιολόγοι του Νοσοκομείου μας «να πληρώνουν» την έλλειψη πρόνοιας και φροντίδας σε σταθερή βάση και τα προβλήματα που προκύπτουν σε άλλα Νοσοκομεία.

Τελούμε αναμένοντας τις άμεσες και κατεπείγουσες ενέργειες της Διοίκησης της 5ης Υ.ΠΕ.»…

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content