ΒΙΝΤΕΟ-Απεργία πείνας έξω από το Δημαρχείο Θήβας του προέδρου του Αεραθλητικού συλλόγου Θήβας

Lamianow.gr
Lamianow.gr 7 έτη ago
Updated 2015/03/07 at 8:26 ΜΜ
1 Min Read

Σε απεργία πείνας προχώρησε ο πρόεδρος του αεραθλητικού συλλόγου Θήβας, Νίκος Αντωνίου.  Το πρόβλημα…. το παλιό πρόβλημα με τα μισθώματα του χώρου .

Σε δημοτικο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε πριν 4 μήνες, συμφωνήθηκε ότι θα υπάρξει δημογραφική εργασία από τον δήμο στο χώρο του αεροδρομίου ώστε να διαπιστωθεί εάν το μίσθωμα που πληρώνουν είναι υπερβολικό ή όχι για τον χώρο που νοικιάζει ο σύλλογος.  Επίσης είχε συμφωνηθεί ότι θα γίνει αναστολή των διαδικασιών είσπραξης μέχρι να βρεθεί μία λύση.  Τίποτα από αυτά όμως δεν πραγματοποιήθηκε.

Σήμερα όμως το πρωι, όταν ο Νίκος Αντωνίου έφτασε στο χωρο του Αεραθλητικού Συλλόγου, είδε ότι θυροκολλήθηκε κλίση για δύο μισθώματα του χώρου των δύο προηγούμενων μηνών.

Έτσι λοιπόν πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε απεργία πείνας απέναντι απο το δημαρχείο σημερα το πρωί μέσα στη βροχή σε ένα αντίσκηνο όπως θα δείτε στο φωτορεπορτάζ του Ιωάννη Τασιούλη.

Μετά από συνάντηση με τον δήμαρχο Θήβας, κατέληξαν ότι μεσα στην ερχόμενη εβδομάδα κλιμάκιο του Δήμου θα πάει στο χώρο του αεροδρομίου ώστε να γίνουν οι μετρήσεις και να καταλήξουν σε κάποια συμφωνία.

Ακολουθεί βίντεο με δηλώσεις του Νίκου Αντωνίου και του δικηγόρου του Συλλόγου κ.Καραμαγκιώλη.

 

πηγη-http://www.e-sterea.gr

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Click to Hide Advanced Floating Content