Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό βγαίνουν την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου τα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας!
Τα γραφεία, που μισθώνει η ΛΑΕ, στεγάζονται σε κτίριο που βρίσκεται στη Στοά Φέξη επί της οδού Πατησίων 14 στον 8ο όροφο και εκπλειστηριάζονται για ληξιπρόθεσμες οφειλές του ιδιοκτήτη τους ύψους 100.000 ευρώ.
Την πεποίθησή του ότι ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός δεν είναι τυχαίος αλλά σχετίζεται με τη δυναμική παρουσία των μελών της ΛΑΕ στα Ειρηνοδικεία της Αττικής κάθε Τετάρτη εξέφρασε στο protothema.gr, o επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.