Βατά και αναμενόμενα χαρακτηρίζονται τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών και απαιτητικά αυτά της βιολογίας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΓΕΛ.
Ο καθηγητής Γιώργος Δούρος από τα φροντιστήρια ΔΟΥΡΟΣ, χαρακτήρισε στον Lamia Polis 87,7 απαιτητικά τα θέματα των μαθηματικών και πολλά σημειώνοντας ότι ο χρόνος έφτανε οριακά για τους μαθητές ακόμη και για όσους γνώριζαν τα θέματα.
Σύμφωνα με τον κ. Δούρο, οι υποψήφιοι μπορούσαν να απαντήσουν σε όλα τα θέματα καθώς ήταν μέσα σε αυτά που είχαν διδαχτεί, αλλά απαιτούσαν ως μαθηματικά κριτική σκέψη.
Δείτε το video:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.