Μία ακόμη απώλεια προκαλεί θλίψη στην πόλη της Λαμίας και την ευρύτερη περιοχή. Έφυγε από την ζωή ο Παναγιώτης Παπαδημητρίου, σε ηλικία 66 χρόνων, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο… 

Ο Παναγιώτης Παπαδημητρίου ήταν παντρεμένος, πατέρας τριών παιδιών, γνωστός για  την ενασχόληση του με τον Ιωνικό Νέας Μαγνησίας  Λαμίας τον οποίο υπηρέτησε για αρκετές δεκαετίες στα τμήματα μπάσκετ και χάντμπολ. Ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, χαρά και ανιδιοτέλεια, στήριξε τον σύλλογο και τον αθλητισμό της περιοχής μας σε καλές και άσχημες στιγμές. Ταξίδεψε για την γειτονιά των Αγγέλων βυθίζοντας στη θλίψη οικογένεια, συγγενείς και φίλους. 

Η ανάρτηση του Ιωνικού Νέας Μαγνησίας Λαμίας για την απώλεια του :

24/10 έφυγε από κοντά μας ο επίτιμος Γενικός Γραμματέας του Σωματείου μας Παναγιώτης Παπαδημητρίου μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο σε ηλικία 66 χρόνων . Αγνός , αγωνιστής , επίμονος , γεμάτος πάθος και με πολύ μεγάλη διάθεση προσφοράς , για πολλά συναπτά έτη ήταν ο Γ. Γραμματέας του Ιωνικού . Και τα τρία του παιδιά , ο Κώστας ο Δημήτρης και η Βαγγελιώ αγωνίστηκαν στο Σωματείο μας . Διετέλεσε και για ένα χρονικό διάστημα διαιτητής Χάντμπολ , από τους πρώτους που έγιναν στην Λαμία . Συλλυπητήρια στα παιδιά του και τους οικείους του . Καλό Παράδεισο να έχει . Θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας και δεν θα ξεχάσουμε όσα έχει προσφέρει στον Ιωνικό.

Παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τα λόγια του γιου του Κώστα :

…..””Εχθές έφυγε ο «θεός» των παιδικών μου αναμνήσεων. Απόκαμε μετά από ταλαιπωρία 3,5 ετών. Στήριγμα, σύμβουλος και «εγγύηση» καθώς μεγάλωνα. Πάντα δυνατός, ακόμη και στην αδυναμία του. Περήφανος, πεισματάρης Σερραίος. Με αρχές και αξίες αδιαπραγμάτευτες. Με ένα χαμόγελο πλατύ και ζεστό. Ένας άνθρωπος του δημοτικού, ορφανός από πατέρα, μου δίδαξε περισσότερα από τα σχολεία και τα πανεπιστήμια μαζί.””
Πατέρα μου όσα και να γράψω λίγα είναι. Περισσότερα σου πρέπουν.
Και όλα σου αξίζουν.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like