Σοβαρές είναι οι κυρώσεις για τον ΑΟΧ από το σημερινό παιχνίδι με την Κέρκυρα, καθώς κινδυνεύει με εκτός από μηδενισμό, με αφαίρεση βαθμών και πρόστιμο!
Το παιχνίδι Χανιά-Κέρκυρα δεν ξεκίνησε ποτέ καθώς οι γηπεδούχοι καθυστέρησαν επιδεικτικά να πληρώσουν τους διαιτητές, με αποτέλεσμα ο ρέφερι του αγώνα να κατακυρώσει τον αγώνα υπέρ των φιλοξενούμενων άνευ αγώνα. Ωστόσο το πρόβλημα για τους Κρητικούς ενδέχεται να είναι πολύ μεγαλύτερο.
σύμφωνα με το άρθρο 17 παράγραφος 2 του κανονισμού στη διάταξη «αδυναμία συμμετοχής ομάδων σε αγώνα», τα Χανιά επιπρόσθετα θα χάσουν και τρεις βαθμούς από το βαθμολογικό πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος και παράλληλα κινδυνεύουν με πρόστιμο από 8.000 έως 40.000 ευρώ.
Και κάπως έτσι η υπόθεση παραμονή για τα Χανιά γίνεται πολύ δύσκολη υπόθεση καθώς από τους 25 βαθμούς θα πέσουν στους 22, με συνέπεια ο υποβιβασμός να είναι ορατός.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.