Ένα τρομακτικό ατύχημα το οποίο ως εκ θαύματος δεν προκάλεσε κάποιον τραυματισμό, σημειώθηκε σε αγώνα με ταχύπλοα σε λίμνη στη Νεβάδα των ΗΠΑ όταν ένα από τα σκάφη κυριολεκτικά πέταξε στον αέρα ενώ είχε αναπτύξει ταχύτητα 320χλμ/ώρα.
Το ατύχημα συνέβη όταν οι χειριστές του ταχύπλοου που είχαν επιλέξει τα παρατσούλικα Τζον Γούειν και Κλιντ Ίστγουντ προσπάθησαν να σπάσουν το ρεκόρ των 331 χλμ./ώρα στον αγώνα Desert Storm Shootout.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, το σκάφος τους Skater 388 εκτοξεύτηκε στον αέρα, έκανε αρκετές περιστροφές και τελικά «έσκασε» με τη μύτη μέσα στο νερό.
Σε δεύτερο βίντεο μέσα από το σκάφος έχει καταγραφεί πώς έζησαν το ατύχημα οι χειριστές του.
Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη λίμνη έχουν σημειωθεί 11 θανατηφόρα δυστυχήματα σε τέτοιες αγώνες από το 1963, με το φονικότερο να είναι αυτό του 2018 όταν τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους με το σκάφος Lickety Split
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.