Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Πιερία με μια 44χρονη γυναίκα να χάνει ζωή της όταν καταπλακώθηκε από κλαδί πλατάνου, την ώρα που καθόταν σε αυλή εστιατορίου στο Λιτόχωρο.
Το περιστατικό, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., συνέβη, χθες Παρασκευή (12.07.2024), γύρω στις 22:00 το βράδυ στο Λιτόχωρο Πιερίας όταν η 44χρονη βρισκόταν σε αυλή εστιατορίου.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Από την Αστυνομία συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αλλά αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίον Ολύμπου διεξάγεται προανάκριση για το τραγικό συμβάν.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.