Τραγωδία στην Πάτρα: Πέθανε βρέφος 17 μηνών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

1 Min Read

Βαρύ πένθος προκάλεσε η τραγική είδηση του θανάτου ενός βρέφους ηλικίας μόλις 17 μηνών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Πάτρα.

Το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Πάτρα το Σάββατο (13/06/2026) ενώ σύμφωνα με το tempo24 είχε διακομιστεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα το απόγευμα της ίδιας ημέρας, παρουσιάζοντας αναπνευστικά προβλήματα.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σταθεροποίηση και τη διάσωσή του, ωστόσο το παιδί δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία, η οποία διενεργεί τη σχετική προανάκριση προκειμένου να διακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες θανάτου. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να αποσαφηνιστούν από τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών και εργαστηριακών εξετάσεων.

Το άτυχο βρέφος διέμενε με την μητέρα του στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας.

πηγη newsit

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *