Τραγική κατάληξη στο τροχαίο κοντά στη Μονή Προυσού – Νεκρός ο οδηγός μετά από πτώση του Ι.Χ. του σε γκρεμό 300 μέτρων (Φωτό)

Ο οδηγός ένας 59χρονος από την περιοχή του Τορνου, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τους διασώστες και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Τραγική κατάληξη είχε το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον οδικό άξονα Προυσός – Τόρνος, στην Ευρυτανία.

1000139872

Ι.Χ. αυτοκίνητο, κάτω από συνθήκες που παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστες, εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε απόκρημνο σημείο, πέφτοντας σε γκρεμό βάθους περίπου 300 μέτρων και καταλήγοντας λίγα μέτρα πάνω από την κοίτη του ποταμού, πλησίον της Ιεράς Μονής Προυσού.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις αρχές και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση διάσωσης, με τη συμμετοχή ισχυρών δυνάμεων της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ. Οι συνθήκες της επιχείρησης ήταν εξαιρετικά δύσκολες, λόγω του ιδιαίτερα απόκρημνου και δυσπρόσιτου σημείου όπου κατέληξε το όχημα.

-Advertisement-
Στιγμιότυπο οθόνης 2026 02 08 192128

Ο οδηγός ένας 59χρονος από την περιοχή του Τορνου, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τους διασώστες και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο όχημα επέβαινε μόνο ο οδηγός, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει ακόμη επίσημη ανακοίνωση για την ταυτότητά του.

Στιγμιότυπο οθόνης 2026 02 08 192120

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

11 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.