Το δεύτερο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ. Δύο από τους ξεχωριστούς καλεσμένους που θα βρεθούν στο τουρνουά είναι οι Τζόρντι Μπερτομέου και Ανδρέας Ζαγκλής.
Ο CEO της Euroleague και ο γενικός γραμματέας της FIBA θα επισκεφτούν το ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του δεύτερου ετήσιου φιλικού τουρνουά. Η παρουσία τους αυτή έχει, μάλιστα, ξεχωριστή σημασία, αφού για πρώτη φορά θα βρεθούν στον ίδιο χώρο οι δύο παράγοντες, σε μία χρονική περίοδο που η κόντρα ανάμεσα σε FIBA και Euroleague είναι μεγάλη.
Στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα βρεθεί κι ο Καμίλ Νόβακ, Εκτελεστικός Διευθυντής της FIBA Europe.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.