ΑΠΟΨΕΙΣΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Του Φώτη Α. Αντωνίου / Tο ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστής των εξελίξεων

1

Η μαζική συμμετοχή στις εσωκομματικές κάλπες της περασμένης Κυριακής 5/12 έδειξε ότι η Παράταξη αναγεννιέται. Οι πολίτες, ο «κόσμος του ΠΑΣΟΚ» δεν δήλωσαν απλά «παρών» σε μια δημοκρατική διαδικασία. Έθεσαν τις προτεραιότητες της επόμενης ημέρας: Ένα Λαϊκό Κίνημα-Πρωταγωνιστής των εξελίξεων και φορέας αλλαγών σε Κοινωνικό και Οικονομικό επίπεδο.

 Οι εξελίξεις αυτές έχουν ήδη θορυβήσει (και καλώς!), τους δύο εταίρους του «άκαρπου» δικομματισμού. Οι οποίοι έχουν συνηθίσει να ανατροφοδοτούνται ο ένας από τα λάθη και τις αστοχίες του άλλου, σε βάρος των συμφερόντων των εργαζομένων, των νέων, των μικρών επιχειρηματιών, της Αγροτιάς.

 Επίσης, το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής έδειξε ακόμη ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη για μια ριζική Ανανέωση. Οι πολίτες και τα στελέχη μας είπαν να σταματήσουμε να μιλάμε συνεχώς για το παρελθόν και να θέσουμε τις βάσεις για την δική μας Αλλαγή και την Νίκη!

Εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της προσεχούς Κυριακής 12/12/21 καλώ όλα τα στελέχη, τους φίλους και τα μέλη του Κινήματός μας να πάρουν ξανά μαζικά μέρος στις διαδικασίες. 

Ώστε να μετάσχουμε δημιουργικά στην πορεία Ανανέωσης του Κινήματός μας. Να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ Πρωταγωνιστής των εξελίξεων!

Ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά μας: Ας αρπάξουμε την ευκαιρία να τον συν-διαμορφώσουμε!

 Το Μέλλον έρχεται!

Αλλαγή-Ανανέωση-Νίκη  –  Ψηφίζουμε Νίκο Ανδρουλάκη !!!

Φώτης Α. Αντωνίου

Πρώην υποψήφιος Βουλευτής Ν. Φθιώτιδας

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

181% πάνω το αέριο, 45% το πετρέλαιο θέρμανσης και 38% το ρεύμα

Previous article

Λαμία : Το Εορταστικό Ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου

Next article

1 Comment

  1. Να απαντήσετε τα εκατομμύρια που χρωστάτε, σαν ΠΑΣΟΚ η ΚΙΝ.ΑΛ, πότε θα τα πληρώσετε??? Μόνο τον απλό πολίτη θα κυνηγούν Τράπεζες & Εφορίες???

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Login/Sign up