Απέναντι στην Καρσίγιακα και την Μπαλικεσίρ στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου θα δώσει τα τελευταία του τεστ πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου ο ΠΑΟΚ.
Απέναντι στην Καρσίγιακα και την Μπαλικεσίρ στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου θα δώσει τα τελευταία του τεστ πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου ο ΠΑΟΚ.
Με την συμμετοχή του στο Pinar Cup που θα διεξαχθεί στη Σμύρνη, θα ολοκληρωθεί το φετινό πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Το διεθνές τουρνουά της Σμύρνης, θα διεξαχθεί 26-28 Σεπτεμβρίου και ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει στις δύο τελευταίες ημέρες των αγώνων δίνοντας δύο φιλικά παιχνίδια, απέναντι στη διοργανώτρια Καρσίγιακα και την Μπαλικεσίρ.
Το πρόγραμμα του τουρνουά
26/9/2016
Καρσίγιακα – Μπαλικεσίρ (19:00)
27/9/2016
ΠΑΟΚ – Μπαλικεσίρ (19:00)
28/92/106
Καρσίγιακα – ΠΑΟΚ (19:00)






























Ανακαλύφθηκε το μυστικό των πλασμάτων της αβύσσου που ζουν για χρόνια χωρίς τροφή
Σημαία του ΠΑΟ Ανθήλης ο Μυλωνάς – Ο αρχηγός συνεχίζει για τρίτη σεζόν!
Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
Μιχάλης Χριστοδουλίδης στον Lamia Polis 87.7: Προειδοποίηση για νέο κύμα αυξήσεων στην ενέργεια
Sign in to your account
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.