Οι δυνατότητες του Avtoros Shaman 8×8 δεν σταματούν πουθενά, καθώς μπορεί να ταξιδέψει και μέσα στη θάλασσα.

Το παντός εδάφους ρώσικο όχημα, εκτός του ότι διαθέτει απεριόριστες επιλογές κίνησης σε κάθε έδαφος, χάρη στην απόσταση από το έδαφος που φτάνει τα 45 εκατοστά, αλλά και στους οκτώ κινητήριους τροχούς.

Πέραν τούτου όμως, μπορεί να κινηθεί ακόμα περισσότερο, εκεί που άλλα οχήματα σταματούν, πιο συγκεκριμένα μέσα σε υδάτινες διαδρομές.Τα παραπάνω είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει η διάσημη YouTuber, Supercar Blondie, η οποία αποφάσισε να κάνει μία βόλτα με το θηριώδες Avtoros Shaman μέσα στη θάλασσα και πιο συγκεκριμένα σε μία παραλία του Ντουμπάι. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, το όχημα δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα, καθώς και οι οκτώ τροχοί του μπορούν να κινηθούν και στο πλάι, διευκολύνοντας τον χειριστή να προσπερνά χωρίς κόπο ακόμα και εδάφη με μηδενική πρόσφυση, όπως ο αμμώδης βυθός.

Επίσης, σημαντική βοήθεια στις υδάτινες διαδρομές προσφέρει η τοποθετημένη πίσω  προπέλα, που το κάνει να κινείται με ταχύτητες έως και 7 χλμ./ώρα. Κάτω από το αμάξωμα του Shaman 8×8 βρίσκεται ένας πετρελαιοκινητήρας με απόδοση 173 ίππων, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα μόλις 71 χλμ./ώρα. Αξιοσημείωτη είναι η αυτονομία που μπορεί να προσφέρει, η οποία φτάνει τα 1.215 χλμ., χάρη στο ρεζερβουάρ των 270 λίτρων.

πηγή: newsauto.gr

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like