Στη Λαμία αφιερωμένες οι νέες παραστάσεις του Πλανητάριου

Στις μαύρες τρύπες της Λαμίας θα είναι αφιερωμένες οι νέες παραστάσεις του Πλανητάριου, μετά και την ανακάλυψη και της τελευταίας του Αγίου Λουκά. Το μαγικό ταξίδι των ευρώ στην ροή του χωροχρόνου και η κβαντική δύναμη που ασκούν στις αστεράτες Λαμιώτικες δημοτικές αρχές, κρίθηκαν ως πιο ενδιαφέρουσες από τις Διαστημικές καταιγίδες, την εξερεύνηση του κόκκινου πλανήτη και το μυστήριο των πεφταστεριών. Στην επίσημη πρεμιέρα των προβολών, θα παραδοθεί στην πόλη της Λαμίας για την προσφορά της στις μαύρες τρύπες, το ειδικό βραβείο Στίβεν Χόκινγκ ενώ εκπρόσωπος του δήμου, θα απονείμει το Χρυσό (τρύπιο) Κλειδί στο Πλανητάριο ευχαριστώντας το για την συνεργασία.

**Η νέα στήλη του Lamianow που… διαβάζει με χιουμοριστικό τρόπο την επικαιρότητα

Μεγάλη επιτυχία του Πάμε Πακέτο / Βρέθηκαν χαμένα πλακάκια μετά από μια δεκαετία

Τα πλακάκια που προέρχονταν από την ίδια μάνα-παρτίδα, αγνοούνταν εδώ και 12 περίπου χρόνια. Μετά από επίμονες  προσπάθειες της εκπομπής εντοπίστηκαν τα μισά στο τουριστικό περίπτερο του Αγίου Λουκά και τα άλλα μισά (και περισσότερα) σε γνωστή –επώνυμη κατοικία μεγάλης συνοικίας της Λαμίας. Φήμες λένε πως δόθηκαν για «υιοθεσία». Αυτόπτες μάρτυρες αφηγούνται, πως  οι κούτες που αφήνονταν έξω από το υπό κατασκευή τότε ιδιωτικό οίκημα, είχαν κολλημένο χαρτάκι που περιείχε το συγκινητικό μήνυμα « Κρατήστε τα και να τα προσέχετε σαν να είναι δικά σας. Να σας έχει καλά ο Θεός». Τα χαμένα πλακάκια δεν μπόρεσαν για τεχνικούς λόγους να ξανασυναντηθούν. Το ευχάριστο μήνυμα του εντοπισμού τους όμως κάνει ήδη το γύρο της πόλης.

 Βασικά… σε ποθώ!

Η φράση «Βλέπω τον πόθο μέσα στα μάτια σου….» ευθύνεται για το παρατσούκλι που φέρει ένας από τους «πρώτης γραμμής»  γνωστός αυτοδιοικητικός της Λαμίας.

Λίγους μήνες νωρίτερα, στην προεκλογική περίοδο, ο συγκεκριμένος ποθητός – υποψήφιος τότε-  χρησιμοποιούσε την ατάκα «Βλέπω τον πόθο μέσα στα μάτια σου…» χαιρετώντας υποψήφιους ψηφοφόρους,  αλλάζοντας κατά περίπτωση το αντικείμενο του πόθου.

Π.χ.- Βλέπω τον πόθο μέσα στα μάτια σου. Θέλεις να αλλάξουμε την πόλη- Βλέπω τον πόθο μέσα στα μάτια σου. Θέλεις να (σου) αλλάξουμε τα φώτα…. Και άλλοι ευσεβείς ΠΟΘΟΙ!

Η UHU ανέλαβε την ευθύνη για το κόλλημα του VAR, στο ματς της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Τρίζει η παντοκρατορία του Τσακ Νόρις και έχουμε 3 αποδείξεις για του λόγου το αληθές

Φανερά ενοχλημένος εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα ο Τσακ Νόρις βλέποντας την παγκόσμια φήμη του να καταρρέει, μετά την εμφάνιση του κκ Συμεών.  Το όνομα του Τσακ που συνδέθηκε με το ακατόρθωτο, έρχεται πλέον στη δεύτερη σειρά της κατάταξης.  Λυπάμαι Τσακ. Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος!

-Μόνο ο Συμεών μπορεί να κόψει το φλουρί για να βρει τη βασιλόπιτα

-Ο Συμεών είναι ανιψιός της Θείας Λειτουργίας!

– Όταν ο Θεός έδωσε στον Μωυσή τις 10 εντολές χαραγμένες σε πέτρινες πλάκες, ο Συμεών τις είχε ήδη σε φλασάκι.

 

Σας διαβεβαιώνουμε ότι: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική

 

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

1 Comment

  1. Χαχαχα αυτό με τον Συμεών έχει πολύ πλάκα!!! Όντως, όπου κοιτάξεις στα ΜΜΕ έναν Συμεών θα τον βρείς…

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like