Το τελευταίο αντίο είπε ο Τζιμ Κάρεϊ στην πρώην σύντροφο του Καθριόνα Γουάιτ, η οποία αυτοκτόνησε λίγες ημέρες μετά το χωρισμό της με το διάσημο ηθοποιό τουΧόλιγουντ.

Ο Τζιμ Κάρεϊ συντετριμμένος σήκωσε στους ώμους του το φέρετρο της πρώην αγαπημένης του και μαζί με πλήθος κόσμου την οδήγησε στην τελευταία της κατοικία.

Πηγή: Daily Mail

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.