Το δικό μου “Ευχαριστώ” 
Το δικό μου “Μυστικό”

Φίλες & φίλοι,

– Τα λόγια δεν περιγράφουν εύκολα τα συναισθήματα για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους εσάς που με βοηθήσατε με πράξεις, έργα και προτάσεις ώστε να βρίσκομαι στις πρώτες θέσεις του συνδυασμού του Ευθύμιος Καραΐσκος «ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ» στον οποίο μετείχα μαζί με άξιους και εργατικούς συναδέλφους που είχα την τύχη να συνεργαστώ.
– Ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου συμβάλλοντας στο να γίνω καλύτερος και πιο δυνατός ακόμη και με την κριτική τους.
– Αφιερώνω την επιτυχία στην οικογένειά μου και το βαφτιστήρι μου με το γούρικο πατίνι, που μου έδωσαν δύναμη να ¨τρέξω¨ & αποτέλεσαν το δικό μου ¨Μυστικό¨.

– Παραμένω ένας από εσάς, ίσος μεταξύ ίσων, με την δέσμευση να συνεχίσω να αγωνίζομαι καθημερινά για το δίκαιο και το κοινό καλό και να υποστηρίζω διεκδικητικά τα αιτήματα της τοπικής μας κοινωνίας, διακατεχόμενος σταθερά από αισθήματα συνεργασίας και αμεσότητας στις σχέσεις με όλους εσάς και τους συναδέλφους μου στην Αυτοδιοίκηση και στα κοινά.

Παναγιώτης Γ. Φώσκολος

Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Λαμιέων
Δικηγόρος 
#perifanipoli

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

1 Comment

  1. ΤΟ ¨”ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ’ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΕΊ ΟΜΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΌ ΤΟΥ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like