Τις … καρδιές των στελεχών του Λιμεναρχείου Κύμης έκλεψε μια φώκια μικρής ηλικίας, την οποία ανακάλυψαν τυχαία σε ώρα περιπολίας.
Η μικρή φώκια είχε τρυπώσει στο καρνάγιο στο Λιμάνι και φαινόταν υγιής. Τα στελέχη του Λιμεναρχείου ενημέρωσαν αμέσως το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας ΜΚΟ «Αρχιπέλαγος» και κατόπιν οδηγιών τους το άφησαν ελεύθερο στο φυσικό του περιβάλλον.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.