0

Ο βασικός λόγος είναι ότι η διεξαγωγή αγώνων δεν θεωρείται ασφαλής από άποψη υγείας, ενώ το ένα τρίτο πιστεύει ότι αντιπροσωπεύει έναν τομέα όπως όλοι οι άλλοι και επομένως η πρόσβαση σε τεστ δεν πρέπει να είναι προνομιακή.

Η έρευνα, που διεξήχθη μεταξύ 24 και 25 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε σε κατοίκους στην Ιταλία και το δείγμα περιελάμβανε 1.006 άτομα.

Στην έρευνα υπάρχουν αυτοί που δηλώνουν «πολύ» ή «αρκετά» οπαδοί του ποδοσφαίρου, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 60% των ερωτηθέντων. Επίσης μεταξύ αυτών περισσότερο από το ήμισυ (51%) είναι εναντίον της επανεκκίνησης των πρωταθλημάτων, ακόμα και κεκλεισμένων των θυρών.

Εκείνοι που δηλώνουν υπέρ της επανεκκίνησης των πρωταθλημάτων αντιπροσωπεύουν το 36% των ερωτηθέντων. Μεταξύ αυτών, οι μισοί θεωρούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ως κινητήρια δύναμη για την οικονομική ανάπτυξη που είναι πολύ σημαντική για τη χώρα. Το να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, για το 26% σημαίνει αποτροπή της κρίσης στους επαγγελματικούς συλλόγους, ωστόσο μόνο το 19% αυτών που υποστηρίζουν κάποια ομάδα ανησυχούν για τον πρωταθλητή . Τέλος, σύμφωνα με το 4% των Ιταλών, το ποδόσφαιρο χωρίς θεατές δεν είναι πραγματικό ποδόσφαιρο.

Η κυβέρνηση θα πρέπει να αποφασίσει τη μοίρα των πρωταθλημάτων στην γειτονική χώρα για το 77% των Ιταλών, ενώ για το 15% η τελευταία λέξη θα είναι στην ομοσπονδία (FIGC) και για το υπόλοιπο 8% στην Ολυμπιακή επιτροπή (CONI).

πηγή: SDNA

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Νewsroom

Νότια Κορέα: Σε παραθεριστικό θέρετρο βρίσκεται ο Κιμ Γιονγκ-Ουν

Previous article

Οδηγός: Πότε θα καταβληθούν τα επιδόματα σε εργαζόμενους επαγγελματίες και ανέργους

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like