Την Κυριακή αλλάζει η ώρα, ίσως για τελευταία φορά -Μία ώρα πίσω τα ρολόγια

LamiaNow News

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Μπαίνουμε σιγά σιγά σε… χειμωνιάτικο κλίμα, αφού αυτή την Κυριακή θα αλλάξει και η ώρα από θερινή σε χειμερινή.

Την Κυριακή λοιπόν, 28 Οκτωβρίου, την τελευταία δηλαδή Κυριακή του μήνα, θα περάσουμε από τη θερινή στη χειμερινή ώρα. Τα ξημερώματα, στις 04:00 θα γυρίσουμε όλοι τα ρολόγια μία ώρα πίσω, δηλαδή στις 03:00, κερδίζοντας ουσιαστικά και… μία ώρα ύπνου!

«Αλαλούμ» μετά την απόφαση της Κομισιόν για την αλλαγή της ώρας

Ενδεχομένως βέβαια, αυτή να μην είναι η τελευταία φορά που αλλάζουμε την ώρα. Πιθανότατα θα την αλλάξουμε ξανά στις 31 Μαρτίου για να γυρίσουμε στη θερινή ώρα. Αυτή η αλλαγή του Μαρτίου πιθανόν να είναι και η τελευταία φορά που αλλάζουμε τα ρολόγια μας. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη.

Με βάση την απόφαση της Κομισιόν, η αλλαγή ώρας θα πάψει να ισχύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση από το 2019. Κάθε κράτος, μέχρι τις 29 Απριλίου θα πρέπει να αποφασίσει αν θα διατηρήσει τη θερινή ή τη χειμερινή ώρα.

Πηγή:  iefimerida.gr
Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *