Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή “Οι Αεράτοι” του ΡΑΔΙΟ Λαμία με τον Πάνο Κατσώνη και την Λίλιαν Χαχοπούλου σχετικά με το προσφυγικό και την υπόθεση Μαυρομαντήλα. Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παλαμιώτης ενημέρωσε τους ακροατές αναφορικά με τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω από το καμπ το οποίο… θα έρθει όπως λένε οι πληροφορίες στην περιοχή και θα φιλοξενήσει 2.000 περίπου πρόσφυγες.

O δημοσιογράφος Γιώργος Παλαμιώτης σχετικά με το προσφυγικό στο ΡΑΔΙΟ Λαμία και την εκπομπή “Οι Αεράτοι”

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή το καμπ δεν μπορεί να είναι κλειστού Τύπου, ενώ για την ώρα -και αν δεν αλλάξει κάτι- η διαμονή των προσφύγων θα γίνει σε σκηνές και πρόχειρες κατασκευές οι οποίες μπορούν να στηθούν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και η μετεγκατάσταση των προσφύγων να γίνει το πολύ σε ένα με ενάμιση μήνα από την στιγμή που θα ληφθεί η απόφαση.

Κουβέντα έγινε και για την στάση των βουλευτών αλλά και του δημάρχου Λαμιέων σε όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες ενώ αναλύθηκαν και ζητήματα υγειονομικής κάλυψης, διαμονής, ασφάλειας και άλλα.

Ακούστε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή “Οι Αεράτοι” (η συζήτηση αρχίζει από 10ο λεπτό και μετά)

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

5 Comments

 1. Πολύ σωστός ο κ, Παλαμιώτης για το θέμα της Μαυρομαντήλας …Είπε τα πράγματα με το όνομά τους οπως κάνει εξάλλου πάντα!

 2. Δεν ειναι δυνατον να αρνουμαστε τον ερχομο των προσφυγων. Ειναι ανθρωποι και πρεπει να τους συμπαρασταθουμε οσο μπορουμε. Φτανει πια ο φοβος και ο ρατσισμος.

  1. Πόσα παίρνεις εσύ;
   Όσα και οο μουσατος πιο πάνω;
   Σπίτι σας να πάρετε όσους θέλετε.
   Άντε χαθείτε πληρωμένα τομάρια, προδότες

  2. ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ; ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΚΕΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ;

 3. αχορταγος

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like