2

Διαφάνι Θεσσαλίας – ‘Αγριες μέλισσες επεισόδιο 17

Ο Λάμπρος ο δάσκαλος, φυλακισμένος για τα αριστερά του φρονήματα στην εξορία της Λέρου βασανίζεται ανελέητα από το καθεστώς της Χούντας ενώ η Ελένη και οι υπόλοιπες Σταμίρενες αναλαμβάνουν αντιστασιακή δράση για να σώσουν το αγαπημένο παιδί του λαού…

Λαμία… “Στερεάς Υπεροχής” επεισόδιο 18

Ο Σπύρος Λάμπου (ο δικός μας Λάμπρος αντίστοιχα δηλαδή) μετά από 13 χρόνια υπηρεσίας στο τμήμα συντάξεων του ΟΑΕΕ μετακινείται από το άδικο καθεστώς στα ΚΕΑΟ. Η είδηση συνταράσσει την τοπική κοινωνία της Λαμίας αφού ο απλός λαϊκός συνταξιούχος θα στερείται στο εξής τις υπηρεσίες του αγαπημένου του κ. Λάμπου. Ο ίδιος, ανεβάζει σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο ρίχνοντας “τυράκι” στο τέλος της τοποθέτησης του πολιτικοποιώντας το θέμα. Και βουρ από κάτω πολιτικά και όχι μόνο πρόσωπα αφήνουν το σχόλιο, το δάκρυ, τη συμπαράσταση τους…

“Πολιτική… δίωξη” γράφει ένας, “Ακατανόητη ενέργεια” κάποιος άλλος, “Όλη η Περιφέρεια αναγνωρίζει το σημαντικό έργο σας, τον σεβασμό στην εξυπηρέτηση των πολιτών”, γράφει ο Γιώτα Πούλου, “…είμαι σίγουρος ότι όποιος αποφάσισε να σε “απομακρύνει” από τον απλό κόσμο έκανε τεράστιο λάθος” συμπληρώνει ο Νίκος Πάπουτσας.

Ο ίδιος αναφέρει στην ανάρτηση του:
“Τέλος Εποχής … Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ αποφάσισε να με τοποθετήσει μετά, από 13 χρόνια στις συντάξεις , στα ΚΕΑΟ , όντας 3 χρόνια πριν την συνταξιοδότηση μου . Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τους συναδέλφους μου που μαζί , χτίσαμε το τμήμα συντάξεων , υπόδειγμα για τον ΟΑΕΕ. ( Τους αξίζουν πολλά – πολλά συγχαρητήρια) . Να ευχαριστήσω και όλους τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας , όλες και όλους εσας,για την αγάπη και εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια . Κάποια στιγμή θα επιστρέψω ! Την απόφαση της Διοίκησης την αφήνω στην δική σας κρίση…”
Τελικά τι γίνεται ρε παιδιά; Η τέχνη αντιγράφει τη ζωή ή η ζωή την τέχνη;

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Θεσσαλονίκη: Αθώα η μάνα, ένοχος ο σύντροφος για βασανιστήρια σε 5χρονο επειδή ήταν «άτακτο»

Previous article

Η «αηδιαστική» αμήχανη στιγμή του Joe Biden που η Camilla Parker Bowles αποκάλυψε σε όλο τον κόσμο

Next article

2 Comments

  1. Πολύ σωστά μιλάτε κύριε Παπαδόπουλε.Από όσο έχει διαρρεύσει ο εν λόγω κύριος είναι Δ.Ε ενώ αυτός που πήρε τη θέση Π.Ε και με 2 μεταπτυχιακά.Ας μας πει ή ψάξτε εσείς αν είναι αλήθεια για αποκατάσταση της αλήθειας.

  2. Ας αναρτήσει ο κύριος Λάμπου τι πτυχία έχει και τι πτυχία αυτός που κατέλαβε τη θέση για πιο ασφαλή συμπεράσματα..

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in TOP STORIES