Στο πλευρό της επικεφαλής της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” κα. Γιάννας Αγγελοπούλου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο αδερφός του Θανάση καθώς και ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης.

Η κα. Αγγελοπούλου βρέθηκε στο Μπρούκλιν, στην αναμέτρηση των Μπακς στην έδρα των Νετς, συνοδευόμενη από τον Παναγιώτη Γιαννάκη και συναντήθηκε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο -αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης- και τον Θανάση Αντετοκούνμπο (δεν αγωνίστηκε).

Με σχετική φωτογραφία που “ανέβασε” στον λογαριασμό της στο Instagram, η κα. Αγγελοπούλου bros και ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα συνδράμουν στην προσπάθεια που κάνει η Επιτροπή “Ελλάδα 2021”.

Μαζί μας και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τη μεγάλη επέτειο το 2021. Κι αυτός θέλει να κερδίζει τους αγώνες. Όπως και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μαζί μας κι αυτός. Και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Δύο χρυσές γενιές του σύγχρονου ελληνικού μπάσκετ στην «Ελλάδα 2021»”, έγραψε στο Twitter η κα Αγγελοπούλου.

Να θυμίσουμε ότι στις 31 Ιουλίου 2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέθεσε στη Γιάννα Αγγελοπούλου την θέση της επικεφαλής της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, που συγκροτήθηκε για τις εκδηλώσεις, που θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε όλη τη χώρα και θα κορυφωθούν το καλοκαίρι του 2021 στην Αθήνα, στις πρωτεύουσες κάθε περιφέρειας, σε εμβληματικούς τόπους της χώρας, αλλά και σε σημαντικές πόλεις του εξωτερικού.

 

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like