Βαρύ είναι το κλίμα στο κοιμητήριο της Λάρισας όπου τελείται η κηδεία της 52χρονης Λουίζας Ρίνη, η οποία δολοφονήθηκε από τον 21χρονο γιο της.
Όταν η σορός της άτυχης γυναίκας έφτασε τον ιερό της Αναστάσεως του Λαζάρου, ξέσπασαν κραυγές και θρήνοι από συγγενείς της 52χρονης.
Συντετριμμένος ήταν και ο παπά-Λάμπρος, ο ιερέας πατέρας της 52χρονης.
«Τι να πω, σε δύο χρόνια και κάνεις δύο κηδείες τα παιδιά σου, τι να πω. Δεν έχω κουράγιο να πω τίποτα» είπε αρχικά ο πατέρας Λάμπρος, ο οποίος πριν από δύο χρόνια έχασε σε ηλικία 52 ετών την πρώτη του κόρη από εγκεφαλικό.
Με ραγισμένη φωνή, δε, πρόσθεσε «μετά αν μπορέσω θέλω να πάω να τον δω να τον ρωτήσω γιατί το έκανε αυτό;»
Ερωτηθείς γιατί τσακώνονταν μητέρα-γιος, ο ιερέας είπε «για το οικονομικό. Δεν καθόταν σε μια δουλειά (σ.σ. ο 21χρονος δράστης) πήγαινε και έφευγε. Δεν μπορούσε η μάνα να του δίνει συνέχεια λεφτά».
Σε επόμενη ερώτηση για το πώς έφτασε στο έγκλημα ο εγγονός του, ο παπά-Λάμπρος απάντησε «παιδί χωρισμένων γονέων, τι περιμένατε; Ο πατέρας του κανένα ενδιαφέρον για το παιδί, η μάνα πόσο να αντέξει κι αυτή».
πηγή protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.