Θλίψη στο πανελλήνιο για την μικρή Ευαγγελία Καστρινάκη που είχε διαγνωστεί με επιθηλιακό όγκο Wilms τον Φλεβάρη του 2016 αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Έλαβε τις πρώτες θεραπείες σε Νοσοκομείο της Κρήτης και χειρουργείο στην Αθήνα.
Μετά από υποτροπή και αφού οι γιατροί έδωσαν δυσμενή διάγνωση, οι γονείς αποφάσισαν να μεταβούν στην κλινική της Αγγλίας Harley Street Clinic προκειμένου να υποβληθεί σε πειραματική θεραπεία.
Χάρη στην τεράστια κινητοποίηση όλων, η μικρή Ευαγγελία είχε την ευκαιρία να χαμογελάσει, και να χαρίσει το χαμόγελό της σε όλους από την κλινική όπου πήγε.
Μετά από υποτροπή και αφού οι γιατροί έδωσαν δυσμενή διάγνωση, οι γονείς αποφάσισαν να μεταβούν στην κλινική της Αγγλίας Harley Street Clinic προκειμένου να υποβληθεί σε πειραματική θεραπεία.
Πηγή: thetoc.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.