Θεσσαλονίκη: Πέθανε ξαφνικά 21χρονος καλαθοσφαιριστής

Lamianow.gr
Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

«Μετά τον ξαφνικό χαμό του Βασίλη Χριστοδούλου, όλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα…προς το παρόν δεν θα ενημερώνεται η σελίδα της ομάδας…» αναφέρει στη λιτή ανακοίνωση ο σύλλογος που αγωνιζόταν ο νεαρός καλαθοσφαιριστής που υπέστη ανακοπή στη Θεσσαλονίκη

Θρήνος επικρατεί στον ερασιτεχνικό αθλητισμό της Θεσσαλονίκης, καθώς ο 21χρονος καλαθοσφαιριστής Βασίλης Χριστοδούλου έφυγε από τη ζωή. Ο Βασίλης Χριστοδούλου αγωνιζόταν ως καλαθοσφαιριστής στην ομάδα της Θεσσαλονίκης «Ιππότες Χαριλάου». Ο 21χρονος πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του.

«Μετά τον ξαφνικό χαμό του Βασίλη Χριστοδούλου, όλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα…προς το παρόν δεν θα ενημερώνεται η σελίδα της ομάδας…» αναφέρει στη λιτή ανακοίνωση ο σύλλογος που αγωνιζόταν ο νεαρός καλαθοσφαιριστής.

reader.gr

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *