Επίθεση από τρία άτομα κατήγγειλε ότι δέχθηκε 13χρονος μαθητής του 1ου Γυμνασίου Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη, χθες το πρωί, στο προαύλιο του σχολείου, κατά τη διάρκεια διαλείμματος.
Η μητέρα του μαθητή υπέβαλε μήνυση για σωματικές βλάβες στο Αστυνομικό Τμήμα Παύλου Μελά και στο πλαίσιο της έρευνας συνελήφθη ένας 14χρονος για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών καθώς και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Σύμφωνα με την αστυνομία, τόσο ο 14χρονος όσο και οι γονείς του αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα ενώ θα οριστεί ρητή δικάσιμος.
Η μητέρα του 13χρονου Κατερίνα Πασιάτα ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά και κατά των άλλων δύο δραστών της επίθεσης στον γιο της καθώς, όπως τόνισε, “δεν φτάνει απλώς να καταγγέλλουμε” τέτοιου είδους περιστατικά. Όπως υποστήριξε η ίδια, ο γιος της δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα, το ένα εκ των οποίων “φορούσε ένα γάντι που εσωτερικά είχε σίδερο”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.