Θεσσαλικό ΙΕΚ / ΣΑΕΚ Γιάτσος στη Λαμία – ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ!

Κάθε χρόνο εκατοντάδες σπουδαστές αποκτούν  τη δυνατότητα να σπουδάσουν τα πιο σύγχρονα επαγγέλματα, που οι μελέτες δείχνουν να έχουν θετικό ισοζύγιο απασχόλησης.

Lamianow.gr
Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read
Θεσσαλικό ΙΕΚ / ΣΑΕΚ Γιάτσος Λαμίας - Ανοίγει Ορίζοντες

Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ / ΣΑΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ με  40 χρόνια ιστορίας  στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση λειτουργεί  με επιτυχία πέντε δομές στο Βόλο, τη Λάρισα, τα  Ιωάννινα, τα Τρίκαλα και τη Λαμία, έχει ως αποστολή την παροχή σπουδών κορυφαίας ποιότητας με πρωταγωνιστή τον σπουδαστή και την επαγγελματική του ζωή.

Από το 2024 το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ / ΣΑΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ μετεξελίσσεται, σύμφωνα με την πρόσφατη νομοθεσία, σε μία μεγάλη Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ( ΣΑΕΚ ) με πάνω από 90 Ειδικότητες σε 12 Τομείς Εκπαίδευσης. Σε αυτό τον εξαιρετικά αναβαθμισμένο και εμπλουτισμένο ρόλο βρίσκουν τη θεσμική τους θέση μεθοδολογίες όπως η συμβουλευτική, η διασύνδεση με την αγορά εργασίας, η εξατομικευμένη εκπαίδευση  που είναι πολύτιμες για την ολοκλήρωση του έργου μιας ΣΑΕΚ.

Κάθε χρόνο εκατοντάδες σπουδαστές αποκτούν  τη δυνατότητα να σπουδάσουν τα πιο σύγχρονα επαγγέλματα, που οι μελέτες δείχνουν να έχουν θετικό ισοζύγιο απασχόλησης, σε τομείς όπως :

Στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ / ΣΑΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ διευρύνουμε τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες όσων αναζητούν επαγγελματική εξέλιξη σε τρεις από τις πιο δυναμικές Περιφέρειες της χώρας, με Κρατικό Πτυχίο, αναβάθμιση σπουδών, διεθνώς πιστοποιημένες γνώσεις  και αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα. 

Διεξάγονται Εκπαιδευτικά Προγράμματα μετεκπαίδευσης – εξειδίκευσης με το αποκλειστικό προνόμιο Διεθνών Πιστοποιήσεων, αποκτώντας διευρυμένες δυνατότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το Γραφείο σταδιοδρομίας  παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους σπουδαστές και τους αποφοίτους καθώς και Υπηρεσίες συμβουλευτικής με εξασφαλισμένη Πρακτική Άσκηση σε συνεργαζόμενες εταιρείες.

Με τις « Ημέρες Καριέρας » επιτυγχάνεται η διασύνδεση των αποφοίτων με την προσφορά εργασίας σε πλήθος συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Κλείσε την επίσκεψή σου τώρα!

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpgΑθηνών 18 και Χαιρώνειας 2
https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg 22310 27500
https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg lamia@thessalikoiek.gr
 www.thessalikoiek.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *