Μετά το Δήμο Καμένων Βούρλων και στο Δήμο Μακρακώμης τίθεται θέμα μεταφοράς πόσιμου νερού σε πλαστική δεξαμενή.
“Η μεταφορά του πόσιμου νερού θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως ανοξείδωτες δεξαμενές, εγκρίσεις από το Υγειονομικό, απολυμάνσεις και ελέγχους από τις αρμόδιες υπηρεσίες”, δηλώνει στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7 ο Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας, Κώστας Καραγιάννης.
Εξηγεί πως το ζητούμενο είναι η ασφάλεια των πολιτών και δεν μπορεί να γίνεται μεταφορά χωρίς κανέναν έλεγχο, συμπληρώνοντας πως η Δημοτική Αρχή επιλέγει η μεταφορά να γίνεται με ακατάλληλη δεξαμενή, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την υγεία των δημοτών.
Παράλληλα, όπως αναφέρει, κόντρα σε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, την Τρίτη, ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης, υπέγραψε απευθείας ανάθεση ποσού 10.000,00€ με ΦΠΑ 24% για την μεταφορά ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ «σε υδραγωγεία και δίκτυα ύδρευσης του Δήμου οποτεδήποτε προκύψει ανάγκη».
Δείτε το video:
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.