“Φέτος ας βάλουμε τον πήχη ακόμη ψηλότερα και ας κάνουμε την διαφορά, βάζοντας στόχους, που μοιάζουν ανυπέρβλητοι…” αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος αναφορικά με τον ερχομό των Χριστουγέννων και την προετοιμασία του εορτασμού στην πόλη μας.

Διαβάστε την ανάρτηση του δημάρχου Λαμιέων

Σήμερα, θα μου επιτρέψετε να ξεφύγω για λίγο από την αυτοδιοικητική καθημερινότητα.
Σήμερα, θα μιλήσουμε για «φως», και μια πόλη που βάζει σιγά-σιγά τα γιορτινά της, για όλους μας που περιμένουμε τα Χριστούγεννα για να αλλάξει η διάθεση μας προς το καλύτερο !Δε θα μιλήσω όμως σήμερα, για το πόσο ωραία γίνεται η Χριστουγεννιάτικη Λαμία μας… Οι εικόνες άλλωστε μιλούν και θα μιλήσουν από μόνες τους.
Θα μιλήσω για το ατελείωτο ΜΕΡΑΚΙ των υπαλλήλων του δήμου μας, που ακόμη και η λέξη «υπάλληλος» δεν συνάδει στη δημοτική μας οικογένεια.

Αν τους ευχαριστήσω απλά… θα είμαι πραγματικά «πολύ λίγος» μπροστά στην μέγιστη προσπάθεια που καταβάλλουν.Όταν ξεπερνάς τα ωράρια, όταν κοπιάζεις για το καλύτερο αποτέλεσμα και όχι τις τυπικές διαδικασίες, όταν κάνεις τον δήμο σπίτι σου, όταν -προπάντων- κόβεις ώρες από την οικογένεια και τους φίλους σου για να «ομορφύνεις» την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης σου… παύεις να είσαι ένας απλός υπάλληλος.

Γι’ αυτό μια θερμή έκκληση… Μια προσωπική χάρη προς όλους σας… Αν κάπου, σε κάποιον δρόμο, σε κάποια πλατεία ή σε κάποια συνοικία συναντήσετε έναν υπάλληλο του δήμου να κρεμάει κάποιο στολίδι, χαρίστε του ένα χαμόγελο… Θα είναι το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο που πήρε ποτέ !

Πέρυσι πράγματι βάλαμε τον πήχη ψηλά με τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης μας.

Γράφτηκαν πολλά άρθρα και αφιερώματα τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικής εμβέλειας μέσα για μια επαρχιακή πόλη που κατάφερε να ξεχωρίσει, που κατάφερε να εντυπωσιάσει.

Φέτος ας βάλουμε τον πήχη ακόμη ψηλότερα και ας κάνουμε την διαφορά, βάζοντας στόχους, που μοιάζουν ανυπέρβλητοι.

Αυτή είναι η δική μας φετινή χριστουγεννιάτικη πρόκληση !
Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΣ… ανεξαιρέτως έχουμε ΑΝΑΓΚΗ να αλλάξουμε διάθεση, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο. Και ΟΛΟΙ μας έχουμε ο καθένας τον δικό του λόγο να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα περισσότερο φέτος παρά ποτέ.

Περάσαμε και περνάμε τόσα πολλά… Δύσκολες καταστάσεις… Αλλά το σημαντικό είναι ότι τις περνάμε ΜΑΖΙ !

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:Featured