Συνεχίζει τις επισκέψεις του σε γειτονιές της πόλης ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας και υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος.

Δείτε τι νεότερη ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Επίσκεψη σε τμήμα της οδού Κύπρου και νοτιότερα μέχρι τη πλατεία Κραββαρίτη..
Εδώ βρήκαμε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, θύματα της κρίσης, με άσβεστη όμως την ελπίδα, ότι θα μπορέσουν να τα καταφέρουν.

Θέλουν καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητά τους και περιμένουν με αγωνία να μεταφερθεί το αμαξοστάσιο του Δήμου στις νέες του εγκαταστάσεις, για να ξεκινήσει η ανάπλαση της περιοχής και να αποκτήσει ανθρώπινο πρόσωπο. Οι κάτοικοι που μένουν μόνιμα στη μεγάλη αυτή περιοχή από την Σμύρνης μέχρι την Κύπρου και νοτιότερα μέχρι την πλατεία Κραββαρίτη θέλουν να νιώθουν ασφάλεια. Μέχρι σήμερα το βραδινό σκοτάδι, μετά το σούρουπο, μόνο ασφάλεια δεν τους εκπέμπει.

Από χρόνια ζητούν να αποκτήσουν ένα σημείο αναφοράς, τον παλαιό πυροσβεστικό σταθμό για να στεγαστούν κοινωνικές υποδομές και υποδομές που έχουν σχέση με την τρίτη ηλικία.
Για να είμαστε χρήσιμοι στους συμπολίτες μας και για να πετύχει το οποιοδήποτε σχέδιο, είναι σημαντικό να τους ακούμε, να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και πάντα να συζητάμε μαζί τους τις λύσεις που προτείνουμε και μας προτείνουν.


Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like