Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε ίσως το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του και κέρδισε το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς με τεράστια ανατροπή!!!
Ο Τζόκοβιτς κέρδισε το πρώτο σετ με 6-3, ωστόσο ο Στέφανος είχε τεράστια ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία ανατροπή και να κερδίσει τα άλλα δυο σετ με 7-5 και 6-3.
Ο Ελλαδίτης έπαιξε εντυπωσιακό τένις και κατάφερε να λυγίσει τον Τζόκοβιτς και να προκριθεί στα ημιτελικά του Σανγκάη Μάστερς, εκεί που θα βρει τον Μεντβέντεβ.
πηγή : dikaiologitika.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.