Τίτλοι τέλους, όπως αναμενόταν, στη συνεργασία Παναθηναϊκού-Λεντέσμα. Μετά από συνάντηση του μάνατζερ του 34χρονου με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, συμφωνήθηκε η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Κριστιάν Λεντέσμα μετά την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Ο 34χρονος Αργεντινός αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια, σημειώνοντας 4 γκολ.
Ο Παναθηναϊκός τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην ομάδα, την απόλυτα επαγγελματική στάση του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.