Τέλη της εβδομάδας οι προσλήψεις των αναπληρωτών στη Β/θμια

1 Min Read

Πραγματοποιήθηκε η Β φάση αποσπάσεων. Ενημερωτικό για τη διαδικασία και τα ποσοστά ικανοποίησης εξέδωσε ο αιρετός στο ΚΥΣΔΕ Νεκτάριος Κορδής, στο οποίο σημειώνει ότι  ικανοποιήθηκαν 367 αιτήσεις, ήτοι ποσοστό μεγαλύτερο του 55% συγκριτικά με τις αιτήσεις επανεξέτασης. Με βάση και τις αποσπάσεις της Α΄ Φάσης, ικανοποιήθηκαν συνολικά πάνω από 3000 αιτήσεις τονίζει ο κ. Κορδής που επισημαίνει πως «παρόλα αυτά εξακολουθούν να υπάρχουν εκπαιδευτικοί με εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα που αιτούνται απόσπασης. Οι περιπτώσεις αυτές θα επιδιώξουμε να συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση».

Η Α΄ φάση πρόσληψης αναπληρωτών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, με τα σημερινά δεδομένα, κατά τον κ. Κορδή θα γίνει στις 24-25 Σεπτεμβρίου. Για την καλύτερη ενημέρωση των εκπαιδευτικών παραθέτει και τα κενά επί των οποίων έγιναν οι αποσπάσεις. Με βάση την επεξεργασία των στοιχείων προκύπτει ότι τα περισσότερα κενά, βάσει των οποίων έγιναν οι αποσπάσεις της Β φάσης, τα είχαν για ακόμη μια φορά οι φιλόλογοι ακολουθούμενοι από μαθηματικούς και βιολόγους.

Σημειώνουμε ότι πριν την πρόσληψη των αναπληρωτών θα πραγματοποιηθεί επικαιροποίηση των κενών την εβδομάδα που μας έρχεται οπότε και θα ξεκαθαρίσει πλήρως η εικόνα. Τα κενά όπως πληροφορούμαστε είναι πολλά και από το Υπουργείο Παιδείας υπάρχει η πρόθεση να καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος τους.

http://www.newsbeast.gr/

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *